
Η πολιτική της επιχείρησης έχει ως πρωταρχικό στόχο τη διοχέτευση στην αγορά ασφαλών προϊόντων ενός σταθερά υψηλού επιπέδου ποιότητας.
Στόχοι μας είναι:
• Η συμμόρφωση της επιχείρησης σύμφωνα με το πρότυπο Διαχείρισης Ασφάλειας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005.
• Η διασφάλιση ότι το σύνολο των προϊόντων μας, όχι απλά θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας, αλλά και δεν θα προωθούνται στον καταναλωτή εάν δεν συμμορφώνονται απολύτως με την υπάρχουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία
• Η συμμόρφωση της επιχείρησης και ο έλεγχος της τήρησης του στόχου αυτού όχι μόνο με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία στον τομέα των τροφίμων αλλά και τα εθνικά και διεθνή πρότυπα
• Η μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη από την πρώτη φορά που θα έρθει σε επαφή με την ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ αλλά και κάθε φορά με το μικρότερο δυνατό κόστος
• Η επίτευξη του συνόλου των ετήσιων αντικειμενικών και μετρήσιμων στόχων ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων που καθορίζει η εταιρεία ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ
Για την επίτευξη των παραπάνω, η εταιρεία ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ έχει ορίσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις κρίσιμες πλευρές των λειτουργιών της επιχείρησης που επηρεάζουν την ποιότητα και την ασφάλεια τόσο των εμπορευμάτων όσο και των παραγόμενων από αυτήν προϊόντων.
Το Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων παρακολουθείται, συντηρείται και βελτιώνεται μέσα από προγράμματα επιθεωρήσεων, αξιολογήσεων και ανασκοπήσεων. Είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να δίνει βάρος στην πρόληψη χωρίς όμως να υποτιμά μηχανισμούς διορθωτικών ενεργειών όταν διαπιστωθεί μη συμμόρφωση του συστήματος με τις απαιτήσεις.
Οι στόχοι επιτυγχάνονται:
• Με την απασχόληση προσωπικού κατάλληλα εκπαιδευμένου
• Με βοηθητικές λειτουργίες και με παροχές των απαραίτητων πόρων (ηθικών και υλικών μέσων)
• Με συνεχή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε τεχνικά αλλά και θέματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας των Τροφίμων
Όλα τα παραπάνω εγγυώνται τη συμμόρφωση της Διοίκησης και του Προσωπικού της ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ με τις απαιτήσεις για την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2025.