Η ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΑΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, παγωτού από το 1984 αποτελώντας βασικό πυλώνα στην Ελληνική αγορά. Απόλυτα αφοσιωμένοι στις αξίες που διέπουν την εταιρεία, στοχεύουμε καθημερινά στην παροχή μίας ολοκληρωμένης υπηρεσίας στους πελάτες, χτίζοντας μία σχέση εμπιστοσύνης και σιγουριάς.

Μέσα από συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει με περισσότερα από 150 εργοστάσια παγκοσμίως παρέχουμε μοναδικά προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται άριστα στα υψηλά μας κριτήρια αλλά και στις απαιτήσεις της αγοράς. Τα προϊόντα αυτά συνοδεύονται από την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη που παρέχει η εταιρεία μας ώστε να δημιουργείται το βέλτιστο αποτέλεσμα σύμφωνα με τον προσωπικό στόχο του εκάστοτε πελάτη ξεχωριστά.

Η πολυετής εμπειρία μας στον κλάδο και η τεχνογνωσία που παρέχουμε δημιουργούν ένα περιβάλλον συνεργασίας το οποίο είναι ασφαλές και συνεχώς εξελισσόμενο. Η σχέση ασφάλειας και επαγγελματισμού που χτίζεται σε συνδυασμό με την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων με χαρακτηριστικά που εναρμονίζονται στις τελευταίες τάσεις του κλάδου μας παγκοσμίως, οδηγούν σε μία μοναδική επαγγελματική εμπειρία που δημιουργεί προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες μας και στην αγορά συνολικά.