15/04/25

CREMOSTEVIA PISTACHIO GLUCOVITA
Πραλίνα φιστίκι στέβια, κατάλληλη για γέμιση σε προϊόντα χωρίς ζάχαρη.

31/03/25

SPECULOOS CREAMY PASTE
Κρέμα από καραμελωποιημένα μπισκότα για χρήση σε ζαχαροπλαστική και παγωτό.

27/01/25

SIGEP 2025
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έκθεση SIGEP (Ρίμινι, 18-22 Ιανουαρίου 2025), η πιο σημαντική και εξειδικευμένη έκθεση για το παγωτό, τη ζαχαροπλαστική και την αρτοποιία στην Ευρώπη. Παρακολουθήσαμε τις νέες τάσεις και εκδηλώσεις και επισκεφθήκαμε τους παρακάτω μακροχρόνιους συνεργάτες μας: NUTMAN (προϊόντα παγωτού), COLAC (σιρόπια παγωτού και φρούτα ζελέ), VIA DELLE ARTI (σπρέι χρωματισμού και βουτυροκακάο, COUPLET (ζάχαρες), FRASCHERI (κρέμα γάλακτος), BRAZZALE (βούτυρο φρέσκο), IFFCO (φυτική σαντιγί), BOIRON (πουρέδες φρούτων), NOVACART (φόρμες ψησίματος).