15/05/24

CIBUS 2024
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έκθεση CIBUS (Πάρμα, 07-10 Μαΐου 2024), η παλαιότερη και σημαντικότερη έκθεση για τον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών που πραγματοποιείται στην Ιταλία. Παρακολουθήσαμε τις νέες τάσεις και εκδηλώσεις και επισκεφθήκαμε τους μακροχρόνιους συνεργάτες μας.

16/04/24

PASSATA AMARENA MULTIUSO
Μαρμελάδα βύσσινο εξαιρετικής ποιότητας με υπέροχη και γεμάτη γεύση, κατάλληλες για ψήσιμο και για όλες τις χρήσεις αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

24/01/24

SIGEP 2024
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η έκθεση SIGEP (Ρίμινι, 20-24 Ιανουαρίου 2024), η πιο σημαντική και εξειδικευμένη έκθεση για το παγωτό, τη ζαχαροπλαστική και την αρτοποιία στην Ευρώπη. Παρακολουθήσαμε τις νέες τάσεις και εκδηλώσεις και επισκεφθήκαμε τους παρακάτω μακροχρόνιους συνεργάτες μας: NUTMAN (προϊόντα παγωτού), COLAC (σιρόπια παγωτού και φρούτα ζελέ), SOLCHIM (σπρέι χρωματισμού και βουτυροκακάο, COUPLET (ζάχαρες), FRASCHERI (κρέμα γάλακτος), BRAZZALE (βούτυρο φρέσκο), IFFCO (φυτική σαντιγί), BOIRON (πουρέδες φρούτων), NOVACART (φόρμες ψησίματος).