02/06/25

DESCOURS VERMICELLI MARRON
Κάστανο έτοιμο προς ρήση για ντεκόρ σε μονμπλάν, τάρτες, τούρτες, πάστες

25/05/25

IBA 2025
Η έκθεση IBA 2025 στο Ντίσελντορφ (18 - 22 Μαΐου) είναι ένας διεθνής τόπος συνάντησης για τη βιομηχανία αρτοποιίας και ζαχαροπλαστική. Σε αυτή την έκθεση παρουσιάζονται καινοτόμες τεχνολογίες, δημιουργικές ιδέες για τρόφιμα και ένα ποικίλο υποστηρικτικό πρόγραμμα για τους επισκέπτες.

15/04/25

CREMOSTEVIA PISTACHIO GLUCOVITA
Πραλίνα φιστίκι στέβια, κατάλληλη για γέμιση σε προϊόντα χωρίς ζάχαρη.